Facility Solution

Segment: beveiliging

Bent u wel eens geconfronteerd met een situatie waarin preventieve beveiliging veel ellende had kunnen besparen?

Beveiligingsoplossing

Door innovatieve concepten kunt uw organisatie voorzien van preventieve systemen die bijdragen aan een veiligere omgeving en uw onderneming beschermen tegen ongenodigde gasten. Facility Solution denkt graag met uw mee bij het vinden van de juiste beveiligingsoplossing. Dit is altijd maatwerk, want iedere organisatie kent haar eigen risico’s en behoeftes.

Gecertificeerde organisaties

Door ons ontzorgingsconcept bent u er ook van verzekerd dat de gecontracteerde partij op het juiste moment de onderhoudswerkzaamheden uitvoert, zodat het systeem naar behoren functioneert. Vanwege het omvangrijke aanbod van beveiligingsconcepten werken wij uitsluitend samen met gecertificeerde organisaties, zodat u gegarandeerd bent van een professionele service en dienstverlening.

Beste oplossing

Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats vanuit het aanbod, zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling creëren wij een duidelijk beeld van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een overzichtelijke en transparante registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven