Facility Solution

Segment: catering

Voeding – van de koffieautomaat tot een volledig bedrijfsrestaurant – is de bodem voor een gezonde werkomgeving en draagt bij aan de intrinsieke motivatie van uw medewerkers.

Ontmoetingsplek

De huidige bedrijfsomgeving verandert steeds meer van een plaats om te werken naar een plaats om collega’s en relaties te ontmoeten. Het kantoor wordt een ontmoetingsplek, een visitekaartje voor de klant. Of het gaat om een vending (tussendoortje) faciliteit, een compleet koffieconcept of het volledig outsourcen van uw restauratie, Facility Solution zorgt voor een passende oplossing.

Pakket op maat

Behalve van de traditionele oplossingen is Facility Solution ook een groot promotor van gezonde snacks. In samenspraak met een voedingsdienstverlener ontwikkelen wij hiervoor een compleet pakket dat volledig aansluit bij uw beleving. Dit noemen wij een pakket op maat! Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats van het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag.

Een duidelijke behoefte bepaling

Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling zijn wij in staat om een duidelijk beeld te creëren van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een duidelijke registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven