Facility Solution

Duurzaamheid

In hoeverre maken MVO en duurzaamheid onderdeel uit van uw bedrijfsproces? Bij het selecteren van dienstverlenende bedrijven laten wij de mate van duurzaamheid matchen met uw organisatie.

MVO en Duurzaamheid

Facility Solution hecht veel waarde aan een goede verhouding tussen gezond verstand en MVO & Duurzaamheid. In de praktijk blijken duurzame oplossingen vaak simpel toe te passen. Kiest u voor ons dan behoort bijvoorbeeld het uitprinten van regiedocumenten of overeenkomsten tot de verleden tijd. Deze kunt u namelijk 24 uur per dag van uw eigen Facility Solution Extranet downloaden. Ook werken wij veelal samen met partners die beschikken over bekende certificeringen en keurmerken zoals CradletoCradle, Carbon Disclosure Project of het Ecolabel.

Re-integratie

Tevens hebben wij samenwerkingsafspraken gemaakt met diverse instanties die medewerkers inzetten op grond van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Dankzij deze concepten hebben deze mensen zicht op een plekje op de arbeidsmarkt en u als ondernemer draagt ook uw steentje bij aan de maatschappij middels dergelijke re-integratieprojecten. Wilt u meer informatie ontvangen over deze specifieke concepten, dan informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek.