Facility Solution

Segment: energie

Past uw energieleverancier bij uw energiebehoefte

Door de energie transitie die ons land de afgelopen decennia heeft doorlopen is het aanbod in energie leverende bedrijven explosief gegroeid. De kwaliteit van stroom is vrijwel onmogelijk te meten en ongeacht de aanbieder, als gebruiker merkt u er niets van. Facility Solution denkt graag met u mee en gaat voor u op zoek naar de beste oplossing.

Marktconform pakket

Door gebruik te maken van diverse onafhankelijke partijen en professionals zijn wij in staat om u te voorzien van de juiste input. Dankzij onze integrated dienstverlening verzorgen wij regelmatig een marktonderzoek zodat u verzekerd bent van een marktconform pakket dat aansluit bij de behoefte van uw bedrijf.

Eenvoud is meester

Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats van het aanbod, creëren wij de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling zijn wij in staat om een duidelijk beeld te creëren van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een duidelijke registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven