Facility Solution

Besparing

Dankzij de collectieve inkoop van Facility Solution maken onze scholen gebruik van een kwalitatieve dienstverlening tegen een marktconform tarief.’  ELDE COLLEGE Schijndel

Door de bundeling van uw contracten in facility management en onze continue focus, bieden wij uw organisatie altijd een marktconform facilitair pakket. We analyseren de facilitaire diensten binnen uw organisatie om tot een verbetervoorstel te komen. Dat levert u gegarandeerd besparingen op die u kunt gebruiken voor een optimaal facilitair pakket en die direct bijdragen aan een nog optimaler bedrijfsresultaat.

Dankzij onze ruime ervaring op o.a. het gebied van schoonmaakwerkprogramma's (schoonmaak), ruimtestaten (schoonmaak), service intervallen (sanitaire voorzieningen) en beeld bestekken (groenvoorziening) zijn wij in staat om u te voorzien van een optimale dienstverlening die volledig aansluit op de huidige behoefte. Door onze focus op de facilitaire diensten bespaart u niet alleen op financieel vlak, uw organisatie ontvangt ook een meest optimaal pakket die gegarandeerd marktconform is.

Enkele voordelen:

  • Substantiële volumekorting door collectieve inkoop
  • Optimale prijs-kwaliteit verhouding door benchmarking

Naast besparing, ook advisering en ontzorging!