Facility Solution

Segment: glasbewassing

Glasbewassing wordt vaak onder de noemer schoonmaakdienstverlener meegenomen. In de praktijk blijkt dat deze service veelal wordt uitgevoerd door onderaannemers die zich gespecialiseerd hebben.

Juiste partij

Facility Solution biedt u duidelijkheid en controleerbaarheid voor de reguliere glasbewassing. Dankzij onze experts bent u er van vergewist dat de juiste partij de service uitvoert die past bij uw vraag.

Hygiëne en veiligheid

Bij reguliere glasbewassing is er vaak sprake van repeterende werkzaamheden die op contractbasis uitgevoerd worden. Met name bij de specifieke opdrachten is een hoog expertisegehalte van de uitvoerende medewerkers van essentieel belang. Voor uw als opdrachtgever telt vaak de hygiënische uitstraling van uw glaswerk, de veiligheid van uw medewerkers en het behoud van de gebruikte materialen.

Inzicht en kwaliteit

Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats vanuit het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Dankzij de aanbestedingshype van de afgelopen jaren is het voor veel opdrachtgevers niet meer inzichtelijk welke diensten worden afgenomen en welke kwaliteit er letterlijk verwacht mag worden van een glasbewassing bedrijf. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling zijn wij in staat om een duidelijk beeld te creëren van de behoefte in uw organisatie.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een duidelijke registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven