Facility Solution

Segment: ongediertebestrijding

Ongedierte (plaagdieren) kan tot grote problemen leiden, zoals een productiestop of een slecht imago voor uw organisatie.

Preventieve aanpak

Een preventieve aanpak tegen plaagdieren is voor uw bedrijf minstens zo belangrijk als verzekeringen, een alarmsysteem of een brandverzekering. Het opstellen van een plaagdierenbeheersplan en preventieve interventie zorgen voor een langetermijnoplossing en minimaliseren ongewenst bezoek. Facility Solution denkt graag met u mee als het gaat om het voorkomen van ongedierte. Of u nu kiest voor een dienstverlening die milieubewust (zonder pesticiden) wordt uitgevoerd of een eenmalige opdracht, wij selecteren voor u de beste partner.

Gecertificeerde bestrijders

Doordat het aanbod van bestrijdingsbedrijven zeer gevarieerd is, werken wij uitsluitend samen met partijen die gecertificeerd zijn. Uw organisatie is dus altijd verzekerd van een gerenommeerde dienstverlening.

Beste oplossing

Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats vanuit het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling creëren wij een duidelijk beeld van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een duidelijke registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven