Facility Solution

Opdrachtgevers

Of u nu een profit- of non-profitorganisatie bent, dankzij onze brede expertise en de mogelijkheid om flexibel en snel over kennis te beschikken is Facility Solution thuis in elke sector.

Samenwerken

Doordat wij samenwerken met professionals zijn wij in staat om elk segment te voorzien van een transparant en gedegen advies. Bij ons bent u verzekerd van een hoge kwaliteit dienstverlening die uw behoefte naar ontzorging waarborgt.

Facility Solution is er voor elke organisatie en op elk vlak van dienstverlening, of het nu gaat om incidentele glasbewassing of het volledig facilitair ontzorgen van uw organisatie. Wij geloven in een langetermijnrelatie!

Opdrachtgevers van Facility Solution

Onderstaande organisaties maken ook tevreden gebruik van de Facility Solution dienstverlening.

 

PilloPak is niet alleen de uitvinder van ALLISON board, maar ook specialist in golfkarton en lichtgewicht golfpapier.

 

Het Sintermeertencollege is één van de twintig Nederlandse ELOS scholen. Scholen die kwalitatief hoogstaand internationaal georiënteerd onderwijs aanbieden. 

 

Het Beroepscollege Parkstad Limburg kent een uniek onderwijsconcept in Nederland. Bedacht en uitgewerkt door de eigen onderwijsmensen van de vmbo-locaties en scholen voor praktijkonderwijs van BcPL.

 

 

De Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg zal voor alle jonge mensen binnen de regio Parkstad Limburg een volledig onderwijsaanbod voor het voortgezet onderwijs realiseren en in stand houden.