Facility Solution

Segment: sanitaire voorzieningen

De uitstraling van uw sanitaire voorzieningen zegt veel over de waarde die uw organisatie geeft aan het welzijn van uw werknemers en eventuele bezoekers.

Behoeftebepaling

Er zijn talloze concepten ontwikkeld door aanbieders van sanitaire voorzieningen. Facility Solution kan u helderheid verschaffen in de beste oplossing voor uw organisatie. Op basis van een behoeftebepaling zijn wij in staat om het juiste pakket te vinden dat aansluit bij het vraagstuk dat veelal gebaseerd is op de elementen hygiëne, kostenverhouding en uitstraling.

Concepten

Met name voor de ondernemingen die veel traffic genereren heeft Facility Solution concepten ontwikkeld met een prijs per gebruiker, die stabiliteit garanderen in de total costs of ownership. Deze concepten zijn ook aan te bevelen voor het onderwijs en de bedrijfsomgevingen die veel schommelingen hebben in het personeelbestand.

Inzicht en advies

Wij werken vaak samen met dienstverleners die naast een sanitair advies ook inzicht kunnen geven in bacteriehotspots in uw sanitaire ruimtes. Dankzij deze informatie kunnen wij een gericht plan opstellen en u voorzien van de beste oplossing.

Wij zorgen dus voor

  • Een duidelijke behoeftebepaling
  • Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
  • Een duidelijke registratie
  • Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven