Facility Solution

Telefoonservice

Bereikbaarheid voor uw relaties en klanten: u weet als geen ander hoe belangrijk het is. Maar bereikbaarheid is soms lastig te realiseren: tijdens uw afwezigheid, wanneer u in een bespreking zit, bij ziekte van de telefoniste, tijdens piekuren of gewoon omdat niet ieder bedrijf een eigen telefoniste in dienst heeft.

Professionele bereikbaarheid

Facility Solution staat met haar Telefoonservice uw klanten en relaties te woord van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.30 uur. Een klein team van vaste medewerksters zorgt voor de beantwoording van de voor uw bedrijf binnenkomende gesprekken. De telefoon wordt exact beantwoord zoals u dat graag wilt waarbij wij service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel hebben. Uw wensen zijn voor onze medewerksters direct zichtbaar in ons systeem. 

Altijd uw berichten lezen

Van alle gesprekken die voor u binnenkomen wordt een uitgebreide notitie gemaakt die we direct na afloop van het gesprek naar u e-mailen en in onze telefoonapplicatie op internet zetten. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment op afstand uw berichten inzien.
Door uw telefoon door te schakelen bent u ervan verzekerd dat uw telefoon altijd wordt beantwoord. Een veilige en betaalbare oplossing voor iedereen die bereikbaarheid belangrijk vindt!

Wij zorgen dus voor een

  • Optimale bereikbaarheid
  • Professionele uitstraling
  • Beantwoording met uw bedrijfsnaam
  • Klein team van vaste medewerksters
  • Persoonlijke service en klantvriendelijkheid