12 8888 6666 info@sitename.com

Diensten

Schoonmaakonderhoud
– Reguliere schoonmaak
– Glasbewassing
– Industriële reiniging
– Dieptereiniging

In elke organisatie is een goede hygiëne essentieel en is het veelal het visitekaartje richting uw medewerkers en klanten. De wijze waarop dit belangrijke onderdeel wordt ingevuld is in elke organisatie anders en veelal toegespitst op de wettelijk geldende normen (bijvoorbeeld voedselverwerkende bedrijven) of op basis van een schoonmaakprogramma dat afgesloten is. Door onze benadering vanuit de behoefte in plaats vanuit het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling creëren wij een duidelijk beeld van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie, implementatie en beheer.
Belangrijke eigenschappen voor een juiste schoonmaakdienstverlening zijn:

– Een duidelijke vertaling van de wensen en behoeften in een ruimtestaat
– Koppeling tussen afspraken en borging
– Duurzaamheid in verhouding tot klantidentiteit
– Stabiliteit en borging

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie?
Onze adviseurs zijn altijd in staat om binnen 48 uur u te voorzien van aanvullende informatie of een afspraak op locatie.


Sanitaire voorzieningen

De uitstraling van uw sanitaire voorzieningen zegt veel over de waarde die uw organisatie geeft aan het welzijn van uw werknemers en eventuele bezoekers.
Er zijn talloze concepten ontwikkeld door aanbieders van sanitaire voorzieningen. Facility Solution kan u helderheid verschaffen in de beste oplossing voor uw organisatie. Op basis van een behoeftebepaling zijn wij in staat om het juiste pakket te vinden dat aansluit bij het vraagstuk dat veelal gebaseerd is op de elementen hygiëne, kostenverhouding en uitstraling.

Onze adviseurs sanitaire voorzieningen zijn gespecialiseerd in vrijwel alle aanbiedingsvormen, deze zijn onder te verdelen in:

– full service concepten
– bruikleen concepten
– koop concepten

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Onze adviseurs zijn altijd in staat om binnen 48 uur u te voorzien van aanvullende informatie of een afspraak op locatie.


Bedrijfskleding & linnenservice

Het visitekaartje en een flinke bijdrage aan een veilige werkomgeving, dat is onze interpretatie van de dienst bedrijfskleding. Dankzij onze expertise op het gebied van veiligheid, wetgeving en branche specifieke eisen zijn wij instaat om u als opdrachtgever te voorzien van een realistisch advies. In de praktijk zien onze adviseurs overeenkomsten die in de basis goed zijn opgesteld, echter ontbreekt met regelmaat een juist borging. Met onze dienstverlening ONE Services en NEXT Services kan ook de borging gegarandeerd worden van een juiste opvolging van overeengekomen afspraken en KPI’s.

De behoefte
Facility Solution heeft de expertise en de objectiviteit in huis om dit vergelijk wél voor u te maken, zodat u een transparant beeld krijgt van de diverse dienstverleningen en bijbehorende kosten. Wanneer blijkt dat een koopconstructie voor u een interessantere oplossing blijkt te zijn, dan kunnen wij u voorzien van effectieve conceptafspraken. Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats van het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag.

Bedrijfskleding en duurzaamheid
Naast de reguliere dienstverlening hebben wij in het kader van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoording ook samenwerkingsafspraken met diverse instanties die medewerkers inzetten op grond van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Dankzij deze concepten hebben deze mensen een plekje op de arbeidsmarkt en kunt u als ondernemer draagt ook uw steentje bijdragen met re-integratieprojecten. Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over deze specifieke concepten willen wij u graag informeren in een persoonlijk gesprek..

Linnenservice is maatwerk

In een markt die zich kenmerkt door schommelingen, zoals de zorgsector, is het essentieel om een partner voor uw linnen te contracteren die flexibel, innovatief en meedenkend is. Door een toenemende vraag naar klantspecifieke oplossingen wordt de vraag naar maatwerkoplossingen steeds complexer. Steeds vaker wordt er gekozen voor integrale oplossingen waarbij de linnen dienstverlener het totale vraagstuk oppakt en uitwerkt.

Pakket op maat
Facility Solution heeft een kennisnetwerk ontwikkeld dat de specifieke vraagstukken die vooral zorg gerelateerd zijn kan voorzien van een juiste oplossing. Denk hierbij aan het volledige textielbeheer, persoonsgebonden kleding, maar ook aan de volledige linnenpakketten die nodig zijn in een horecaomgeving.

Beste oplossing
Door onze benadering vanuit uw behoefte in plaats vanuit het aanbod, zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling creëren wij een duidelijk beeld van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor

– Een duidelijke behoeftebepaling
– Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
– Een overzichtelijke en transparante registratie
– Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven

 

Contact+31(0)575-842007