12 8888 6666 info@sitename.com

NEXT SERVICES

De propositie NEXT Services is de intensievere variant op ONE Services. In de praktijk starten opdrachtgevers vaak met ONE Services om te ervaren welke toegevoegde waarde onze proposities leveren. In aansluiting op deze eerste stap is de propositie NEXT services ideaal voor organisaties die wel zelf in control willen blijven maar de tijd graag besteden aan de eigen interne kerntaken. Dit kan dus ook een gedeelte van het facilitaire pakket zijn. Deze propositie is ontwikkeld voor het uitbesteden van meerdere facilitaire diensten binnen uw organisatie aan Facility Solution. De invulling en de wijze waarop is volledig modulair en kan aanvullend zijn op uw eigen interne organisatie.

ONE Services is opgebouwd uit de volgende services:

– Facilitair check
– Facilitair collectief
– Energie check
– Advies & Implementatie
– Facturatie & Contractbeheer
– Kwaliteitscontrole

Voornaamste redenen om NEXT Services te introduceren:

– Extra (deel)kennis zonder grote investeringen.
– Blijf zelf in controle en kies zelf het uitbestedingsniveau.
– Vrijwel zeker een (financiële) besparing door toegepaste expertise.
– Modulaire opbouw is zeer flexibel en gemakkelijk aan te passen.
– Uniformiteit in de aanpak van vraagstukken
– Gebruik van uitgebreid online facilitair platform

Klantervaring:
Via een klantrelatie zijn wij in contact gekomen met Facility Solution. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek met facility adviseur Maarten Bruil werd meteen duidelijk dat ons facilitaire pakket in de loop der jaren veel te uitgebreid was geworden. Middels de facilitair check heeft Maarten ons inzicht gegeven in de mogelijkheden van een nieuwe aanpak in verhouding tot het bestaande. De keuze is gemaakt voor deze nieuwe aanpak waarbij meerdere facilitaire diensten worden verzorgt door Facility Solution.
Los van de substantiële financiële besparing zijn voor ons grootste voordelen – de vastlegging en borging van processen middels het online digitale platform – de voordelen van 1 contactpersoon voor meerdere disciplines – de gepassioneerde werkwijze waarop onze facilitaire belangen door Facility Solution worden beheerd- .

Dienstverlening: schoonmaakonderhoud, bedrijfkleding, sanitaire voorzieningen, jaarlijkse onderhoud luchtbehandelingssystemen, koffie&thee voorziening – segment Productie
Opdrachtgever: Regio Limburg Noord – Voedselverwerkende industrie

 

Contact+31(0)575-842007