12 8888 6666 info@sitename.com

Klantervaring

Via een klantrelatie zijn wij in contact gekomen met Facility Solution. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek met facility adviseur Maarten Bruil werd meteen duidelijk dat ons facilitaire pakket in de loop der jaren veel te uitgebreid was geworden. Middels de facilitair check heeft Maarten ons inzicht gegeven in de mogelijkheden van een nieuwe aanpak in verhouding tot het bestaande. De keuze is gemaakt voor deze nieuwe aanpak waarbij meerdere facilitaire diensten worden verzorgt door Facility Solution. Los van de substantiële financiële besparing zijn voor ons de grootste voordelen – de vastlegging en borging van processen middels het online digitale platform – de voordelen van 1 contactpersoon voor meerdere disciplines – de gepassioneerde werkwijze waarop onze facilitaire belangen door Facility Solution worden beheerd.

Opdrachtgever is actief in een productieomgeving.
Dienstverlening: schoonmaakonderhoud, bedrijfskleding, sanitaire voorzieningen, jaarlijks onderhoud luchtbehandelingssystemen, koffie voorziening.

Klantervaring:“Facility Solution heeft onze volledige schoonmaakbehoefte in kaart gebracht, inclusief de oplevering van ruimte overzichten, werkprogramma’s en kosten calculaties. Middels een professionele tender begeleid door Facility Solution is een schoonmaakpartner gekozen op basis van een uitvraag die volledig is geschreven naar onze behoefte. Dagelijks ervaren wij nog de voordelen van deze professionele werkwijze. Periodiek controleert Facility Solution de opleverkwaliteit in verhouding tot hetgeen is ingekocht, als opdrachtgever hebben wij hier geen omkijken meer naar”.

Opdrachtgever actief in de kantorenmarkt.Dienstverlening: schoonmaakonderhoud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact+31(0)575-842007