12 8888 6666 info@sitename.com

Schoonmaak

In elke organisatie is een goede hygiëne essentieel en is het veelal het visitekaartje richting uw klanten. De wijze waarop dit belangrijke onderdeel wordt ingevuld is in elke organisatie anders en veelal toegespitst op de wettelijk geldende normen (bijvoorbeeld voedselverwerkende bedrijven) of op basis van een schoonmaakprogramma dat afgesloten is.

Inzicht en kwaliteit
Los van de geldende normen en certificeringen is het belangrijk dat een schoonmaakconcept aansluit bij de wensen van uw organisatie. Dankzij de aanbestedingshype van de afgelopen jaren is het voor veel opdrachtgevers niet meer inzichtelijk welke diensten worden afgenomen en welke kwaliteit er letterlijk verwacht mag worden van een schoonmaakdienstverlener.

Uw behoefte centraal
Door onze benadering vanuit de behoefte in plaats vanuit het aanbod zijn wij in staat om de beste oplossing te bieden voor uw vraag. Facility Solution heeft de visie ‘eenvoud is meester’. Dankzij een kwalitatieve behoeftebepaling creëren wij een duidelijk beeld van de behoefte in uw organisatie. Deze behoefte kunnen wij verwoorden in een advies of een complete tender inclusief de coördinatie en implementatie.

Wij zorgen dus voor
Een duidelijke behoeftebepaling
Een programma om de afgesproken kwaliteit te toetsen gebaseerd op uw maatstaven
Een duidelijke registratie
Meer overzicht en efficiëntie in uw facilitaire uitgaven

Contact+31(0)575-842007